Familienet houdt ons scherp om juist de leuke dingen te communiceren

26 oktober 2020

Een mooie gebruikerservaring van Thomashuis Lichtenvoorde. Met daarbij een prachtige foto van één van de vele mooie momenten die ze hebben gedeeld op Familienet!

Dat 2020 een jaar werd waarin de vanzelfsprekendheid van contact hebben op z’n kop gezet zou worden heeft niemand kunnen voorspellen.

Ook ons Thomashuis ging afgelopen voorjaar ‘op slot’. Behalve onze medewerkers kwam er niemand binnen. ‘Onze ouders’, de ouders van onze bewoners werden hiermee letterlijk op afstand gezet. Zeer ingrijpend voor onze bewoners èn ouders. Communicatie werd ingezet via Skype, bellen en andere digitale wegen. Ook Familienet werd geïntroduceerd. Met enthousiasme is dit ontvangen door ouders, medewerkers en ons.

Eenvoudig communiceren over de leuke dingen die er plaatsvinden. Niet alleen door ons als ondernemers, maar ook door medewerkers. En ouders konden ditjes en datjes communiceren wat wij dan weer met de bewoners konden delen en bekijken. En hoe vaak bel je een ouder wanneer er iets leuks heeft plaatsgevonden? In ons systeem zat dat in ieder geval niet structureel gebakken.

Familienet houdt ons scherp om juist de leuke dingen, van klein en dagelijks tot iets groots te communiceren. Nu nog wachten op de Familienet app, dat zou de communicatie helemaal vergemakkelijken.

*Aan de app wordt op dit moment gewerkt.

Familienet nieuwsbrief

Inspirerende verhalen uit de praktijk, berichten over mooie nieuwe functies, handige tips en meer. Wil je 6 keer per jaar onze Familienet nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in!

Nieuwsbrief

"*" indicates required fields