Een mooie aanvulling

16 november 2020

Sandra van der Geer is dagbestedingscoach bij De Morgenster (Palet Welzijn) in Zoetermeer.

”Voor ons is Familienet een mooie aanvulling. Goed dat we gemaild werden met het aanbod van 4 maanden gratis.

Op dat moment hadden we er zelf  nog niet bij stilgestaan. Ik kende het programma wel, aangezien ik ook op Domus heb gewerkt van WelThuis.

Maar toen we er zo over nadachten dachten we dat het de familie kon helpen om een beeld te krijgen van wat er nu zoal gebeurt in De Morgenster. Op dat moment mochten zij natuurlijk ook niet eens het huis in dus konden we ons voorstellen dat dat toch wel belangrijk voor hen was.

Toen het programma eenmaal geïnstalleerd was, bleek het zelfs ook nog haalbaar voor zowel verzorging als welzijnsassistenten om met bewoners dingen op hun persoonlijke pagina te zetten en uit te wisselen met familie. Ook erg leuk en dat had ik in eerste instantie niet verwacht.

Dat laatste loopt nu dan wat minder, maar ik merk dat familie het toch prettig vindt om op  de hoogte gehouden te worden. Nu met name dan via de groepsberichten.

Aangezien we nog steeds een rare tijd hebben en niet precies weten wat we kunnen verwachten, hebben we besloten het abonnement te verlengen. We kunnen nu op dezelfde manier verder gaan zoals we de afgelopen maanden gewend zijn. Familie gaat er nu ook steeds meer gebruik van maken. Leuk om te zien!”

 

Familienet nieuwsbrief

Inspirerende verhalen uit de praktijk, berichten over mooie nieuwe functies, handige tips en meer. Wil je 6 keer per jaar onze Familienet nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in!

Nieuwsbrief

"*" indicates required fields