Leuke activiteiten die het leven glans geven

4 oktober 2023

Familienet is het medium waar mooie momenten worden gedeeld. De vraag is: wat is nou precies een mooi moment? Onze definitie: een moment wordt ‘mooi’ als de mensen die erbij waren hebben genoten. Familienet gelooft erin dat gebeurtenissen die morgen vergeten zijn, tóch mooie momenten kunnen zijn. Bij dementie tellen immers gisteren en morgen niet; het gaan om vandaag, om hier en nu.

Iedere dag doen duizenden zorgmedewerkers moeite om zulke mooie momenten te creëren en zij geven daardoor glans aan het leven van mensen die afhankelijk zijn van zorg. Familienet wil die momenten vastleggen en delen. Een goed voorbeeld zagen we bij ZINN in Haren. Daar wordt ’s zomers een campingdag georganiseerd. Tenten in de tuin, opblaasbadjes, barbecue aan. Het motto: als mensen zelf niet meer op vakantie kunnen, dan halen we de vakantie gewoon hier naartoe. Op zo’n dag worden er veel foto’s gemaakt, zijn er prachtige ontmoetingen en zie je lachende gezichten. Natuurlijk was het ‘hot news’ op Familienet, zodat de familie kon meegenieten.

Familienet nieuwsbrief

Inspirerende verhalen uit de praktijk, berichten over mooie nieuwe functies, handige tips en meer. Wil je 6 keer per jaar onze Familienet nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in!

Nieuwsbrief

"*" indicates required fields