Gebruik Familienet deze winter gratis

Gelukkig, we kunnen deze wintermaanden weer samen gezellige en feestelijke activiteiten beleven. Daar wil je de familie van de bewoners natuurlijk van laten meegenieten. Dat kan met Familienet!

Start voor 15 november en gebruik het gratis tot 15 maart 2022. Wil je Familienet daarna blijven gebruiken dan kost het slechts €99,- per maand voor de hele locatie.Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/forge/cms.familynet.care/public/wp-content/themes/familienet/templates/pagebuilder.php on line 25

Wat is Familienet?

Familienet is dé communicatie app voor de zorg. Zorgmedewerkers delen berichten, foto’s en video’s op een veilige persoonlijke pagina.

Zo is familie goed op de hoogte van belangrijke en mooie momenten in het dagelijks leven van hun dierbare.

Bekijk Familienet in 2 minuten

2:40

Berichten delen

Plaats eenvoudig berichten met foto’s en video’s.
Zo is de familie van cliënten op de hoogte van praktische informatie en de mooie momenten.

Groepsbericht

Met het Groepsbericht bereik je met één bericht tientallen families. Dat bespaart een hoop tijd.

Agenda

Wanneer is een leuke activiteit op de afdeling en wanneer komt de dochter op bezoek? Het staat allemaal in de overzichtelijke agenda.

Bekijk alle functies

“Onze ervaring met Familienet is zeer positief! Voor ons is het gebruik hiervan goud waard! We maken mooie momenten inzichtelijk d.m.v. beeld en geluid. Familie kijkt van een afstandje mee en zijn erg blij om beelden van hun geliefde te zien.”

Saskia en Agnes - Herbergier Etten-leur

“Vanaf het begin van de coronaperiode maken wij als huis gebruik van Familienet. Het was een schot in de roos in een hele moeilijke periode, vooral voor onze bewoners maar ook zeker voor hun familieleden. Via Familienet konden we veel met de familie delen op het moment dat ze niet op bezoek mochten komen. Dit verzachtte het leed enigszins. Ook werden er veel foto’s, filmpjes en berichten terug gestuurd die wij weer met veel plezier met onze bewoners konden bekijken.

We zijn blij met dit mooie programma! Het heeft ons allemaal meer verbonden; bewoner, familie en medewerkers en we hopen hier nog lang gebruik van te kunnen maken.”

Jenny de Bruine - Den Weeligenberg (Zorgbalans)

Kim Peeters

”Sinds bijna twee jaar maken wij op kleinschalig wonen gebruik van Familienet. Zodra we ervan hoorden waren we al enthousiast en dit is eigenlijk al die tijd zo gebleven, zo niet meer! We maken dagelijks met heel veel plezier gebruik van Familienet; een prachtmiddel om familieleden van onze bewoners op de hoogte te brengen van ons activiteitenprogramma en hoe hun vader/moeder/partner diens dag invult.”

Kim Peeters - Klein Waelwick (Maas & Waal)

“Familieleden zijn vanaf het begin enthousiast; het delen van alledaagse dingetjes via Familienet maakt impact. Ouders zien hun kinderen nu vaker én in een andere setting dan alleen tijdens bezoekjes.”

Bianca - Philadelphia Zorg

“Als je eens wist hoeveel likes we terugkrijgen van de naasten. Die waarderen de berichten enorm. Onlangs sprak ik een dochter die erg veel moeite had gehad om de zorg voor haar moeder los te laten. Dankzij Familienet zag ze hoe goed het met haar moeder ging en dat gaf haar rust.”

Christine van der Male en Debby van Velthuizen - QuaRijn

“Familienet is voor ons een uitkomst! We kunnen dagelijks laten zien welke activiteiten we doen en wat er wordt gegeten, uiteraard plaatsen we daar leuke foto’s bij. Mantelzorgers zijn vaak heel verrast om te zien wat hun familielid allemaal nog kan!”

Desirée van Vliet - Laurens

“Ik promoot Familienet overal waar ik kan. Het levert zoveel moois op voor onze medewerkers, onze bewoners en hun families.”

Jolanda Duinkerken en Liesbeth Cator - ZINN

Meer dan 1000 zorginstellingen gebruiken met veel plezier Familienet

Waarom je blij wordt van Familienet

Deel de mooie momenten

Familie leeft mee, waar ook ter wereld.

Motiveert medewerkers

Veel positieve reacties van familie.

Meer familieparticipatie

Familie helpt vaker mee bij activiteiten.

Bespaart veel tijd

Bereik met één bericht alle familieleden.

Eenvoudig in gebruik

Simpel te starten en werkt op alle schermen.

Veilig

Privacy gewaarborgd en voldoet aan AVG.

Bestel gratis informatiepakket

Leuk dat je interesse hebt in Familienet! Bestel het gratis informatiepakket en bekijk de informatiebrochures samen met je collega’s bij jouw zorginstelling.

In het informatiepakket zit ook een leuke verrassing. 🎁

 

Bestel gratis informatiepakket Ik heb een vraag

Familienet nieuwsbrief

Inspirerende verhalen uit de praktijk, berichten over mooie nieuwe functies, handige tips en meer. Wil je 6 keer per jaar onze Familienet nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in!